Aanmelden

Aanmelden kan door te bellen naar 0634893219 of een e-mail te sturen naar info@mammaenbabycare.nl

Vermeld daarbij je naam, adres en telefoonnummer, per welke datum je wilt starten met de cursus, en wanneer je uitgerekend bent. Het is mogelijk om halverwege in te stromen in de cursus als dat voor jou beter uitkomt. Maar hou er wel rekening meer dat de cursus een logische opbouw heeft van zwangerschap- kraamtijd en dat je dan dus een andere volgorde krijgt.aanmelden

Data en tijden van de cursussen vind je in de agenda. Mochten deze niet voor je uitkomen, dan kan je altijd contact met ons opnemen voor  prive les of consult. We kijken dan wanneer dat het beste uitkomt voor je.

Borstvoedingsconsulten of huilbabyconsulten vinden aan huis plaats. Ik verzorg consulten door heel Zeeland , Van Walcheren tot aan Noord-Beveland , Zuid-Beveland, Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen.

Een lactatiekundig consult vind bij je thuis plaats. Wij verzorgen deze in de volgende plaatsen: Oostkapelle , Westkapelle , Aagtekerke , Middelburg , Vlissingen , Oost-Souburg , Koudekerke , Domburg , Zoutelande , Serooskerke , Arnemuiden , Goes , Kapelle , Arnemuiden , Heinkenszand , Kloetinge ,  Yerseke , Terneuzen  en de omliggende plaatsen. Kortom, voor lactatiekundige consulten of telefonische vragen bij borstvoedings problemen in Zeeland ben je hier aan het goede adres!