Disclaimer en klachten regeling

Disclaimer

Je kunt bij ons terecht voor algemene informatie. Met specifieke vragen over je gezondheid kun je terecht bij jou eigen behandelend verloskundige, gynaecoloog of kinderarts. Volg altijd dit advies op. Zij zijn bekend met jou of jou baby’s specifieke voorgeschiedenis. Bij het beantwoorden van de vragen gaan wij ervan uit dat het een gezonde vrouw of baby betreft. Is dit niet het geval dan moet je dit zelf melden.

Wij doen ons uiterste best om vragen zo snel en betrouwbaar mogelijk te beantwoorden. Hier kunnen we echter niet voor in staan.

Op de website staan verschillende artikelen. Deze bevatten de mening en of ervaring van de auteur die niet overeen hoeft te komen met die van de hulpverlener en is geen medisch advies. Mamma(e) & Babycare en Loes Huissen persoonlijk aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van deze pagina.

Deze website is niet bedoeld om (zelf) diagnoses te stellen of ter vervanging van een consult met een medicus. Neem bij medische klachten of ongerustheid altijd direct contact op met je behandelend verloskundige of arts.

privacy regelement : privacyprotocol

Register van verwerkingsactiviteiten (wet AVG): Register van verwerkings activiteiten Mamma

algemene voorwaarden per maart 2018 :2017-Algemene-Voorwaarden-NVL

Klachten regeling Mamma

Klachtenreglement KPZ Wkkgz 2019

Geschillenreglement KPZ 2019

Flyer Spelregels Wkkgz Klachtenportaal Zorg Wkkgz