consult

Hoe gaat zo’n consult bij mij eigenlijk in zijn werk?

Of het nu om een huilbaby consult of om een borstvoedings consult gaat, de essentie blijft hetzelfde. Tijdens het eerste contact bespreken we je vraag of probleem. Na wat aanvullende vragen krijg ik een beter beeld van jullie situatie en waar je naar op zoek bent. Soms kan ik al wat vragen beantwoorden op die manier, maar vaak is het toch fijn dat ik langs kom om mee te kijken naar een voeding. Of om voor te doen hoe je de methode van Dr. Karp goed toepast.consult Mamma(e) & Babycare

Het doel hiervan is dat ik met je mee kan kijken en daardoor een beter beeld krijg van het probleem en de mogelijke oplossingen. Daarbij is het fijn als ik dingen kan voordoen, of dat we het meteen uit kunnen proberen om te zien of het werkt. Iedere baby is toch weer anders en soms is het even zoeken voordat iets goed werkt. Bijvoorbeeld een andere aanleg techniek, of de baby net even anders vasthouden kan al een wereld van verschil maken. Dat geld ook voor een baby die veel huilt. Het voordoen en samen de verschillende stappen van de methode van Dr. Karp doorlopen maken vaak net het verschil. Bij de ene baby werkt het inbakeren en het zacht wiebelenvan het hoofdje heel goed. Terwijl bij een andere baby het SSh- geluid en zuigen wonderen doet.

Wil je graag een afspraak maken voor een consult? Neem dan contact op via 0634893219 of info@mammaenbabycare.nl

Af en toe is er ook een stagiaire die meeloopt op de praktijk. U wordt altijd vooraf op de hoogte gesteld en gevraagd of zij bij een consult aanwezig mag zijn. Stagiaires zijn veelal studentes verlos/verpleegkunde die graag meer willen leren over het helpen van vrouwen met borstvoedingsproblemen. Ik draag graag mijn steentje bij aan het verspreiden van die kennis.