Verhuur kolf en kussen

Voor de tijdelijke verhuur heb ik een kolf beschikbaar. De horigen Grace. Deze kan gebruikt worden met je eigen afkolfset van de medela Symponie (uit het ziekenhuis). Of met het 3d afkolf set. Het betreft een dubbelzijdige kolf.

Deze kolf is bedoelt voor de tijdelijke verhuur omdat het geen professionele kolf is en puur bedoelt om eens uit te proberen of als tussen oplossing als je verwacht niet zo lang te hoeven kolven of totdat je eigen kolf binnen is.

Ik vraag hiervoor een vergoeding van 2,50 per dag en een borg van 150 euro. De verhuur wordt dan later van de borg afgetrokken wanneer deze wordt terug overgemaakt.Verhuurvoorwaarden kolf Verhuur overeenkomst Kolf Horigen GraceĀ 

Voedingskussen

Daarnaast heb ik twee voedingskussens te huur. Ook hierbij geld dat dit voor de korte termijn is om uit te proberen of het wat voor jullie is. Het betreft de ‘my best friend’ voedingskussens. Wat hier uniek aan is, is dat het een plat kussen is, wat je met een klittenband rond je rug vastmaakt. Hierdoor blijft het goed op de plaats en schuift de baby niet tussen moeder en kussen. Daarbij is het doorgaans een prettige hoogte voor moeders. Deze kan je huren voor 7 euro per week.