Kolf Verhuur

Borstvoeding geven

Meestal gaat het op gang komen van je melk productie vanzelf. Je baby goed en veel aanleggen is dan voldoende. Soms heb je echter wat hulp nodig. Zoals wanneer je baby niet goed kan drinken of je een medische voorgeschiedenis hebt waardoor je lijf wat extra ondersteuning kan gebruiken.

Het kan dan een goed idee zijn om (aanvullend) een kolf te gebruiken. Ik kan je adviseren wanneer het verstandig is een kolf te gaan gebruiken. De voorkeur heeft de Symphony van Medela of Adro professionele huurkolf. Het komt voor dat deze niet beschikbaar zijn i.v.m. drukte of weekend. Ik heb daarvoor een huurkolf beschikbaar. De Horigen Grace is een dubbelzijdige elektrische kolf waarvoor je zelf een kolfset aanschaft. Deze kan je vervolgens gebruiken op de Symphony mocht je daarop willen overstappen.
Verhuurvoorwaarden kolf en de Verhuur overeenkomst Kolf Horigen Grace vind je hier. De kosten zijn €2,50 per dag voor de verhuur en een borg van €,-150 euro. De aanschaf voor het kolfset en huur wordt van de borg afgetrokken wanneer deze in goede staat wordt geretourneerd.

borstvoeding Mamma(e) & Babycare